Voodoo

2024-01-29 11:49:05 av Elisha

Hej alla fina
Hoppas alla mår bra,själv mår jag prima idag började jag med nya övningar för att nå mitt ideal i det spirituella.
Jag sa hela tiden till mig själv på måndag men det blev inte så men idag så börjar jag.
Jag har fått kontakt med en själ som jobbar med Voodoo den afrikanska spirituella världen,den har alltid varit tabu för mig och rädsla för hur farlig den världen är. De som utövar den praktiken brukar vara kvinnor med lång förfäders historia. Dessa kvinnor är starkare än Sten men samtidigt så duktiga så vackra så välvårdade underbar aura,deras musik och konst förbluffar mig jämt.

Vissa gör smycken då brukar jag köpa till mig själv,det häftiga är du får just örhängen efter din egen personlighet eller armband,halsband.

Just denna kvinna gör allt,och så underbar på alla vis. Hon har en visdom som sträcker sig till sekel läran om hand spå dom vilket hon ska lära mig med tiden.
Jag är mycket försiktig med min kontakt med henne håller den på en respekterad nivå eftersom Voodoo skojar man inte med.

Hon har berättat vad hon kan hjälpa mig med och vad som skymmer min väg i mitt liv,med hjälp av voodoo och örter kan jag rensa min väg säger hon.
Vad hon menar är att jag har många förhinder dessa måste rensas det kan innebära precis vad som helst.
Det skrämmer mig för tänk om den säger jag måste gå djupare in i det spirituella och totalt lämna jordelivet och ständigt söka mig vidare i mig själv.

Då kan jag funktionellt inte funka i min familj då är jag i hypnos och trans hela dagarna mediterar äter bara örter.. blir svag för mamma sysslor men kan meditera i timmar…

Om det krävs allt detta och det kommer hon säga som jag känner på mig redan nu.. då måste jag vänta med att lära mig mer när barnen är större..

Jag kan inte koppla upp mig och ner mig hela tiden för dessa läran vi sierskor lär oss det tar på krafterna samt mina barn drabbas. Min son hatar mitt yrke önskar jag slutar så jag måste ha uppsikt i fördjupnings frågorna i mitt yrke.. i min bransch

Annars blir det motvind hela vägen.

Måste springa nu,
Hej så länge
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Elishas blogginlägg:

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.