Mitt Tempel

2024-02-12 11:04:42 av Elisha

Hej alla fina Hoppas alla mår bra, Jag mår bra men har det lite kämpigt med min Healing. Man måste tänka på positiva aspekter hela tiden samt hålla sitt tempel rent,vilket jag gör nu min 3:e vecka är förbi idag. Jag hade en session i helgen som fick mig och inse hur många människor vi har som är mediala som vet detta om sig själva men strävar inte efter det spåret. Det är många som har fel anledning till viss väg i livet men när korten ständigt visar att den personen är medial men den vägrar följa det,hur tror ni man lever då? Klart att man inte kan tvinga någon vilket man aldrig gör men för mig som Sierska så blir jag lite ledsen när jag ser att ingen vill välja det valet jag gjort för de är rädda av den här världen men ändå nyfiken nog att bli spådd. Lite som när Mamma säger nej till något farligt men man smakar ändå,. Att ha sån rädsla är kanske förståeligt eftersom jag själv agerar under Guds lagar,jag följer ju kristna till en viss del idag men mina begränsningar är av den anledningen. Jag har under min uppväxt träffat många spådamer som är kristna i grunden och det har samma respekt och regler jag går efter idag. Nu helgen som kommer ska jag spå med min healer vi ska använda bådas energi och lägga korten för varran online och se vad vi får för resultat speciellt nu när mitt tempel är rent från toxiner. Nu under veckan under mina samtal så längtar jag mer till djupa relations frågor Eftersom många som ringer har långa relationer och vill mest kolla om deras partner älskar dem fortfarande vilket är så gulligt att man vill veta. Partnerskap som är blommande i evigheter är de som väntar ihärdigt på resultat under svåra tider,med god energi blommar allt i sin takt med kommunikation drivs blomningen till en fantastiskt bukett. Det viktigaste är att höra varandra när man lyssnar agera efter orden och förstå varandra,älska där det gör ont och läka det med ord av vinden. Livet är kärleken.. Måste springa nu.. Hej så länge ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Elishas blogginlägg:

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.