Välkomnas

2023-04-05 13:48:16 av Elisha

Jättekul att få äntligen vara här,har hunnit med några samtal samt chatt i sociala plattformar. För er som väljer mig. Jag läser tolkningar och ger min egen tolkning.
Man får även välja sin egen kortlek man känner sig dragen till. Jätteviktigt att det känns nära själen när ni pratar med mig,inget är 100% utan mer en lutning en svajning sådant kan ändras eftersom kort svarar inte för egen vilja. Korten är en energi en horisontell förklaring oftast på pricken rätt,men när man förtrycker känslor så upptar det stor energi som kan visas i korten. Inte kanske vad man söker men ibland väljer vi inte utan följer med vågen det är oftast då korten faller rätt. För att korten alltid ska guida rätt måste man utöva positivitet dagligen höga vibrationer,ängslan,stress olycklig kärlek är låg vibration negativt.
Så för att kärlek alltid ska blomma måste båda parter vara i sina rätta balanser samt positiv vibration så man klickar med den rätta.
Är man låg vibb i själen drar du till dig samma cirkel av kärleksliv,vänskap,arbete etc.
Korten leder du,Korten säger det du redan vet. Korten bara guidar bredare men betyder fortfarande att du måste kunna leda dig själv i alla beslut,ibland kan man inse att korten hade visat något men ändå har man valt att göra motsatsen.
Man kommer på sig själv,
När ni även pratar med mig fråga om siffrorna i era kort,alla siffror har en vis historia som oftast hör till dig i själen.

I människors börjande tanke sätt var siffran som sätter många spår.

Vi ses snart igen,skriver här åt er alla
Kärlek och LjusElishas blogginlägg:

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.