Solen skiner ej, men det gör Vi?

2023-04-24 12:24:59 av Elisha

Hej alla fina
Vi blev bortskämda av solen dessa dagar som gått så med det gråa som kom idag fick man en liten påminnelse att ändå vara Solen i livet även om den inte skiner på himlen.

Vi måste vara Solen i våra egna vardag och ändå ha värmen solen ger för att vänta till nästa gång den vill skina igen.
Då ska jag längta drömma om solen så mycket det går så den inte stannar länge borta.

När jag lägger korten i frågan om tids intervall på frågor: som exempelvis när ska jag gå på date? Och jag ska ge tid på det via korten. Det kan inte jag göra då ljuger jag, för om man får på korten saker som ska ske men man självsaboterar och förhindrar så säger ni sedan Tarot läsaren var inte sann.

Alla har olika gåvor är ett och ett annat är att ibland tackar man nej till en date som kom på korten, för det var inte väntat av personen man ville ha det ifrån.

Korten visar alltid oavsett och man måste vara öppen för att ta emot. Ibland kan saker ske efter 3 månader ibland 6 månader för livet generellt tagit över.. kanske sjuk pappa eller familjemedlem etc saker sker… så tänker man men spå kvinnan sa så etc.. jo men man i livet har olika energin för att saker ska falla på plats måste man lära sig ta emot och lämna utrymme släppa taget och låta korten leda dig med tillit.

Exempel ett trick efter varje spå dam kan man:
Skriva upp allt som man vill som hon sa, lägger undan lappen säger till universum må allt spå damen sa ske och jag tackar och tar emot allt som är menat till mig. Tack universum. Eller Gud om man är religiös.

När man säger såhär då släpper undermedvetna kontroll över att se till att saker ska ske utan man flyter med istället.

Vilket öppnar alla dörrar till de svar man redan vet inombords som korten bara i stort sett bara guidar in i ditt inre för svar.

Korten ger oftast svar på saker man innerst inne redan vet, därför vi alla har magkänsla. Men om man övar detta då blir varje kort ett aha moment mer ja just det.. det är sant så är det. En bekräftelse.

Det är bra att förstå att vi är olika och förstår innebörden av ansvaret man har i sina svar genom korten. Så ingen blir besviken utan mer blir väckt och tänker där sa spådamen nått bra.

Vi är här via er energi och guidar er till era egna svar, om det blir finurligt. Ja då får man lita på auran av samtalet.

Hoppas detta ger mer svar på hur jag är och arbetar med korten med er.

Sol och Kärlek
Hej så länge
❤️❤️Elishas blogginlägg:

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.