Bipolär och Spirituell

2023-04-21 11:48:29 av Elisha

Hej alla fina
Bipolär och spirituell hur fungerar det?

Vinden vänder ofta men med faktumet att man hittat sig själv och vet allt så guidar man sina emotionella vyn åt rätt håll, ingen är perfekt det tar tid och energi huvudsaken man vet själv vart man är på väg. Jag använder och använt sköldpaddan som metafor i allt med min healing.
Just för att det kan gå hur sakta som helst huvudsakligen på rätt väg.

Vill jag ha snabbare resultat då simmar sköldpaddan i mina meditations övningar (självhjälp),mina visioner blir klarare när jag är detoxad och utvilad.

Betyder för mig på dagarna mer tid för avkoppling en tupplur lyssna på subliminala ljud som väcker min själ, rensa chakras, ständiga affirmationer.

När jag sedan jobbar lägger kort så har jag skyddat och laddat mitt tempel ( kroppen)
Det är en fenomenal känsla, älskar när allt är på topp fjärilar i magen och så ringer det kärleks samtal hela dagen. Till slut svävar man om man inte mediterar så man är harmoniskt kär i allt.

Det är vad jag gör, idag fredag har jag fullt upp privat och lördag. Men på söndag ska jag logga in heldag om jag kan, men just denna helg kalas och jag är fullt bokad privat läsningar i hemma miljö.

Men ändå Sol och kärlek alla
Hej så länge

❤️❤️❤️❤️❤️Elishas blogginlägg:

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.