Magikern

2023-04-18 08:10:20 av Elisha

Hej alla fina,
Svar om mitt topp kort av alla.
Ska förklara varför den är super topp för just mig.

Favorit kortet i just tarot för mig är magikern, oavsett person jag lägger korten för när detta kort kommer blir man ofta glad. Den ger så mycket till personen man talar med, samt stämmer oftast in på personen fast den inte inser vilken magi den har, hur vi alla har egentligen inom oss magi som man kan använda i sin vardag varje dag man vaknar.

Affirmationer är stora vägen dit, med tiden sker allt du sagt i veckor, så inser man vilken magisk värld man skapat åt sig själv. Det här kortet säger till personen vad den har inom sig och hur mäktig man kan vara genom att det alltid är en själv som skapar sitt liv.
Men när detta kort kommer ofta för just dig, då säger energin till dig att vi väntar på dina affirmationer, skapa med oss säger kortet. Detta kort är allt i allo så långe man förstår hur den ska brukas i livets gång.

Jag har aldrig fått höra vad det gör i efterhand när det fått detta kort. Men de som står mig nära som fått kortet flera gånger i mina upplägg. Jag vet hur mäktiga dom är i sitt liv i sina tankar i hela livet i sig dom blir mest glada att höra vad dom kan och inte kan. Men vet inte om dom gett sig ut på upptäcktsfärd i den rangen, skulle jag vilja veta så klart för att höra hur roligt de haft i sin resa.

Men hoppas de berättar inom kort, längtar till det.

Det är mitt magiska kort till denna magiska dag för denna magiska sol vi har.
Hej så länge
Ljus och Kärlek till alla
❤️❤️❤️❤️Elishas blogginlägg:

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.