Hypnos, Självhjälp

2023-04-13 09:44:00 av Elisha

Detta började jag med pga min vikt 2009 började jag med detta, jag vägde 160 kg gick ner till 67 är ca:74 kg idag.

Det tog mig 3 år med hypnos att gå ner, det tar tid och en mycket svår väg att gå men jag gjorde det då hade precis fått 2 barn så hade inge val med att man var fast i hemmet mycket.

Kan gå in närmare på detta med varje upplägg.!
Idag är hypnosen en medial väg för mig inge mer banta eller träna eller lära mig tacksamhet etc, utan idag kan jag allt, och vill bara bibehåller rytmen och ständigt påminna mitt undermedvetna vart jag är, vart jag vill och med harmoni komma dit,
det är vad hypnosen gör för mig idag.

Man behöver stöd och hjälp av professionella, jätte lätt att fastna i emotionella beteenden så man måste ha hjälp dagliga check up samtal med coach.

Men jag är ej klar alls eftersom jag är mamma och har barn så faller jag ofta tillbaka i gamla mönster då hjälper självhjälpen mig, man har appar tar en liten paus här och var. Ingen som ser eller vet man bara lyssnar och blir bra sen igen med tankarna på rätt plats, än att låta tankarna vandra iväg.

Så gör jag
Hej så länge berättar mer senare

Ljus och stor kram ❤️❤️Elishas blogginlägg:

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.