Rosvatten

2024-02-06 11:50:21 av Elisha

Hej alla fina, Hoppas alla mår bra,jag mår väldigt bra detoxen har gjort mig väl i själen. Har ätit örter hela veckan även fast jag ätit mat med familjen har jag gjort mina övningar med frekvenser. Denna vecka ska jag bada i Himalaya salt och rosbad med vita ljus runt badkaret man rensar sin aura på detta vis, ska även använda rökelse som jag dagligen använder när jag även jobbar. har ju slutat för en viss tid nu att inte göra saker som förr, utan nya rutiner och förhållanden. Jag vill ha frisk energi till sommaren till Solen ska skina och allt vackert som lyser. Hade samlat på mig en massa drama och destruktivt i alla mån,tänkte inte på vad jag gjorde med mig själv men nu är jag vaken. Kvinnan som lär mig min nya healing resa finns vid min sida just nu,jag berättade om henne och hennes kunskaper hon bär Voodoo i sin själ. Det är alltid bra att stanna upp och ändra riktning ibland då uppskattar man allting mycket mer. Måste springa nu Hej så länge ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Elishas blogginlägg:

Alla samtal kostar 25:90 kr/min. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Välkommen till TarotGuidens visa och kärleksfulla community 
Om TarotGuiden | Cookies och integritet | Jobba med spådom
© 2004 - 2024 (20 år) | TarotGuiden.com | betygsätt oss på Trustpilot
Alla samtal kostar 25:90 kr/min och sker privat från rådgivarens hem. Tarotlinjen ger full sekretess, och vi följer Etiska Rådets regler.
Alla Rådgivare är 18 år eller äldre. Alla bilder är privata och får inte kopieras, Copyright gäller både presentationer och bilder.
Den som ringer måste vara minst 18år samt äga telefonabonnemanget eller ha ägarens tillstånd.